Kaapit ja kalusteet

Kaappimestari |
Kaapit ja kalusteet

KAAPPIMESTARI SUUNNITTELEE KOTIISI TOIVEIDEN MUKAISESTI KAAPIT JA KALUSTEET

Nimensä mukaisesti Kaappimestari tekee jokaisen kalustuksen keittiöön, vaatekaappiin, eteiseen tai kylpyhuoneeseen mittatilaustyönä.  “Mitä haasteellisempi paikka, sen paremmin pystymme hyvällä suunnittelulla ja mittatilaustyöllä ratkaisemaan ongelman.”

Kaappimestari toimittaa kalusteet ja kaapistot jokaiseen kohteeseen yksilöllisinä ratkaisuina. Suunnittelupalvelussa kohteesta muodostetaan selkeä kuva, jonne on helppo rakentaa uusi ilme kaapeista ja kalusteista, koska mitat ovat oikeat ja materiaalit on valittu kohteen tarpeiden mukaan.

Kaappimestari on ekologinen toimija

Yleensä ajatellaan, että keittiöremontissa tai kalusteremontissa kaikki vanha laitetaan pois ja asennetaan uudet tilalle. Kaappimestari ymmärtää kierrättämisen merkityksen. Tiedämme, että jos kaapistot palvelevat muuten tarkoitustaan, ilmeen virkistykseen riittää pelkkä ovien ja vetimien vaihto. Mekanismit ja ovet uusimalla säästää remontissa aikaa, rahaa ja luontoa. Kaappimestari ei ole massatuotteiden tekijä. Rakennamme jokaiseen kohteeseen yksilöllisen ilmeen ja korostamme kohteen erityisyyttä.

Kiinnostuitko? Voit soittaa +358 40 522 5723 tai lähettää suoraan sähköpostia Kaappimestari@gmail.com

Vanha kaapisto ei palvele enää tarkoitustaan

Kaappimestari on toimivien kokonaisuuksien rakentaja. Joskus asiakkaamme huomaavat, että vanha ratkaisu ei enää palvele tarkoitustaan. Esimerkiksi keittiöiden kalustetarpeet ovat muuttuneet runsaasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Silloin voi sanoa, että hyvä ja toimiva ratkaisu saadaan aikaan uusimalla kalusteet kokonaan – alusta asti. 

Ilmaisessa suunnittelupalaverissa on mahdollista saada selville enemmän kuin pelkkien kuvien perusteella. Henkilökohtaisessa suunnittelupalaverissa Kaappimestarimme näkee myös pinnan alle ja huomioi kalusteiden kunnon suunnittelussaan. Kun käyttöympäristö on tuttu, voidaan rakentaa toimivampi kokonaisuus palvelemaan kaikkia asiakkaan tarpeita.

Kaappimestari hankkii kaapistot ja kalusteet luotettavilta toimittajilta.

Kaappimestari luottaa kalustehankinnoissaan yhteistyökumppaneihin, joilla on pitkä alan kokemus ja jotka käyttävät laadukkaita materiaaleja. Heidän monipuolisesta valikoimastaan asiakkaallamme on mahdollisuus löytää kotiinsa toimivat ratkaisut ja oma yksilöllinen ilmeensä.

 

10 hyvää syytä hankkia kaapit ja kalusteet Kaappimestarilta

Yhteistyökumppaneitamme:

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!