Rahoitus remontille

Kaappimestari |
Rahoitus remontille

KAAPPIMESTARIN KAUTTA SAAT HANKITTUA VAIVATTA RAHOITUKSEN REMONTILLESI

Oli tarkoituksesi remontoida keittiö, kylpyhuone, vaatehuone tai muu tila, vaatii jokainen remontti aina tuekseen joskus myös rahoituksen. Kaappimestarin kautta saat hankittua vaivatta remontillesi OP-RAHOITUKSEN. 

OP-Rahoitus sopii sinulle, kun:
• Rahoitustarpeesi on 2 500 – 30 000 €.

• Etsit remontillesi joustavaa takaisinmaksuaikaa sekä edullista korkoa – OP-prime + 6,95 %*.

OP-Rahoituksella saat remonttiisi stressittömyyttä ja saat hoidettua sen alta pois juuri silloin, kun siihen on oikea aika. Saat rahoituksessa kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa, joten voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja. 

Tiesithän, että rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitat oman vakituisen asuntosi perusparannusta. Lisäksi rahoitus kerryttää OP:n omistaja-asiakkaan OP-bonuksia. 

Kysy lisää suunnittelupalaverin yhteydessä! Voit myös pyytää lisätietoa Kaappimestarilta. 

LISÄTIETOA OP-RAHOITUKSESTA

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 08/19), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Miten rahoituksen maksut jakautuvat?

Yhteistyökumppaneitamme:

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!