Asennus ja remontit

Kaappimestari |
Asennukset ja remontit

KAAPPIMESTARI HOITAA NIIN ASENNUKSET, REMONTIT KUIN PINTOJEN EHOSTUKSET

Kaappimestari on monipuolinen tekijä. Kun hankit keittiöremontin meiltä, hoidamme tarvittaessa kaapistojen ja keittiön kalusteiden asennuksen paikoilleen. Asiakas tilaa meiltä aina kokonaispaketin, mihin kuuluu suunnittelu, toteutus ja lopuksi vielä kalusteiden asennus. Jos asiakkaamme haluaa hoitaa asennuksen itse, järjestämme sovitusti tarviketoimituksen. Emme jätä asiakasta yksin, vaan ammattilaisten avulla rakennamme myös valmista jälkeä – kattausvalmiina.

Kaappimestari toteuttaa kodin kaikki pienet pintaremontit

Sisäremontteja on yhtä paljon kuin on huoneita talossa. Kaappimestari on yksilöllisten ratkaisujen ammattilainen, jolla on näkemystä toteuttaa monipuolisesti myös kodin muut remontit. Kaipaatko muutosta eteiseen, kylpyhuoneeseen, wc-tiloihin tai muualle kotiin? Kaappimestarin kanssa se onnistuu helposti. 

Joskus kodin jokin pinta – katto, seinä tai lattia – kaipaa pientä virkistystä. Syitä voi olla monia: Aika kuluttaa pintoja, aikaisemman asukkaan valinnat ovat voineet tummentaa pintoja tai kaipaat muuten vain virkistystä kotiisi. Myös kodin kaapistojen ovet voivat kaivata yhtenäistämistä, jolloin Kaappimestari on oivallinen valinta yhteistyökumppaniksi remonttiin. Vaihtamalla vain esimerkiksi kaapistojen ovet ja vetimet, voidaan ehostaa ilmettä esimerkiksi myyntiä varten.

Kiinnostuitko? Voit soittaa +358 40 522 5723 tai lähettää suoraan sähköpostia markku@kaappimestari.fi.

Kaappimestarilla asiakas on aina etusijalla

Meillä Sinun pienetkin tarpeesi ovat keskiössä ja tärkeitä. Asennuspalvelulla haluamme tehdä muutoksesta helpon ja yksinkertaisen.

Kun me hoidamme kotisi muutostarpeet, asennukset tai remontit, jätämme jälkeemme laadukkaan lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan. Ammattilaisen käsissä kotisi saa haluamasi muodonmuutoksen, ja heidän kauttaan asumisesta tulee viihtyisämpää.

Oli tarpeesi keittiöremontti tai jokin muu sisäremontti, luota Kaappimestariin.

7 hyvää syytä, miksi Kaappimestarin asennus- ja remonttipalvelu on ylivertainen:

Yhteistyökumppaneitamme:

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!