Mökkimme tarvitsi uuden keittiön. Kaappimestarit ovat hoitaneet aikaisemminkin työn laadukkaasti ja viimeistellysti. En pettynyt tälläkään kertaan. Tuttu ja vanha toimittaja hoiti keittiöremontin erinomaisesti.

Mökin keittiöremontti (perhe Kähkönen, Paltamo)

Kodissamme tehtiin kokonaisvaltainen huoneistoremontti. Katto uusittiin ja sinne asennettiin MDF-levyt. Seinät maalattiin jokaisesta huoneesta ja tapetoitiin. Lattiat uusittiin ja lattiaan laitettiin vinyylilankku. Kaappeihin vaihdettiin ovet. Lisäksi asennettiin tilanjako-ovi ja liukuovia. Kaappimestari hoiti homman kerralla kuntoon. Työn jälki oli siisti ja asennus joustava. Kaappimestarin kautta rahoitus järjestyi remontille nopeasti.

Rivitalon huoneistoremontti (perhe Pernu, Pudasjärvi)

Kotiimme tehtiin kokonaisvaltainen remontti. Koko ilme uudistettiin. Kaappimestarit tapetoivat, maalasivat sekä vaihtoivat kalusteita sovittuihin kohtiin. Olen tilannut usein heiltä, koska he tekevät, mitä lupaavat ja lopputulos on aina siisti.

Omakotitalon remontti (perhe Erkinmikko, Oulu)

Omakotitalomme keittiöön vaihdettiin uudet ovet. Tuotteet olivat laadukkaita. Remontti oli helppo ja työ tehtiin nopeasti. Kiitos Kaappimestareille!

Omakotitalon ovenvaihto (perhe Ikonen, Muhos)

Kotimme keittiöön sekä vaatekomeroon vaihdettiin ovet. Olen tyytyväinen. Laadukasta jälkeä ja oli ilo tilata molemmat työt Kaappimestarilta.

Kerrostaloasunnon ovenvaihto (perhe Huovinen, Muhos)