Palvelut

Kaappimestari | Palvelut

Kaappimestari hoitaa puolestasi suunnittelun, kaapistojen ja kalusteiden asennuksen sekä kaikki muut kodin remontit 

Kaappimestari tietää, miten onnistunut remontti tehdään. Kun projekti suunnitellaan huolella, valitaan mittojen mukaiset kalusteet remontoitavaan kohteeseen sekä hoidetaan remontti kuntoon kokemuksella ja ammattitaidolla, saadaan aikaan loistava lopputulos. Kaappimestari hoitaa jokaisen projektin pöytään katettuna. Kauttamme saat suunnittelupalvelun, kaapit ja kalusteet sekä myös vaaditut pintaremontit ja loppusiivouksen. Asiakkaallemme jää tehtäväksi vain nauttia lopputuloksesta.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! Voit soittaa +358 40 522 5723                                                                                                                                                tai lähettää suoraan sähköpostia Kaappimestari@gmail.com

Oli tarkoituksesi remontoida keittiö, kylpyhuone, vaatehuone tai muu tila, vaatii jokainen remontti aina tuekseen suunnitelman. Kun tilasta halutaan yksilöllinen, juuri Sinun kotiisi tai toimistoosi sopiva, täytyy remontoitavan tilan tarpeet huomioida sen konkreettisessa ympäristössä. Kaappimestarin maksuton suunnittelupalvelu mahdollistaa tämän.

Nimensä mukaisesti Kaappimestari tekee jokaisen kalustuksen keittiöön, vaatekaappiin, eteiseen tai kylpyhuoneeseen mittatilaustyönä. “Mitä haasteellisempi paikka, sen paremmin pystymme hyvällä suunnittelulla ja mittatilaustyöllä ratkaisemaan ongelman.”

Sisäremontteja on yhtä paljon kuin on huoneita talossa. Kaappimestari on yksilöllisten ratkaisujen ammattilainen, jolla on näkemystä toteuttaa monipuolisesti myös kodin muut remontit. Kaipaatko muutosta eteiseen, kylpyhuoneeseen, wc-tiloihin tai muualle kotiin? Kaappimestarin kanssa se onnistuu helposti. 

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!