Suunnittelupalvelu

Kaappimestari | Suunnittelupalvelu

KAAPPIMESTARIN ILMAINEN SUUNNITTELUPALVELU JOKAISELLE

Oli tarkoituksesi remontoida keittiö, kylpyhuone, vaatehuone tai muu tila, vaatii jokainen remontti aina tuekseen suunnitelman. Kun tilasta halutaan yksilöllinen, juuri Sinun kotiisi tai toimistoosi sopiva, täytyy remontoitavan tilan tarpeet huomioida sen konkreettisessa ympäristössä. Kaappimestarin maksuton suunnittelupalvelu mahdollistaa tämän. 

Tilaa meiltä ilmainen suunnittelukäynti remontoitavaan kohteeseen – kotiin tai toimistollenne. Kaappimestari käy yhdessä kanssasi tilan erityistarpeet lävitse. Yksilöllisellä suunnittelulla saadaan aikaan paras lopputulos: mitat ovat oikeat, näet, miten värit toimivat tilassa ja mitkä mallit sopivat suunniteltuun tilaan. 

Kaappimestarin suunnittelupalvelun avulla asiakkaan todelliset tarpeet tulevat parhaiten huomioitua. Kaappimestari toimittaa remontin sekä kaapiston näin kattausvalmiina. 

Suunnittelupalvelun merkitys remontille

Jos lähdet tekemään esimerkiksi keittiöremonttia, joudut ottamaan huomioon monenlaisia asioita. Miten sähköt on vedetty? Missä tuuletusaukko sijaitsee? Miten vesijohdot menevät? Tällaisissa tilanteissa voi tee-se-itse-miehelle haasteet nousta liian suuriksi. Vanhaan piirrokseen on mahdollisesti tehty korjauksia tai uudenlaisia vetoja, joista nykyinen asukas voi olla tietämätön. Juuri näihin tilanteisiin kaivaan yleensä ulkopuolista apua. Kaappimestari haluaa tulla avuksi. Tehdään täydellinen remontti kotiisi suunnittelupalvelun avulla. 

Kiinnostuitko? Voit soittaa +358 40 522 5723 tai lähettää suoraan sähköpostia Kaappimestari@gmail.com

Mitä Kaappimestarin suunnittelupalvelu sisältää?

Suunnittelupalvelu alkaa siitä, että sovimme kotikäynnille tapaamisajan. Selaa kalenteristasi väli, missä suunnitteluaikaa on riittävästi. Suunnittelulle kannattaa varata aikaa reilusti.

Kaikki lähtee rauhassa tehdystä hyvästä suunnitelmasta, mitä ei ole kiireellä pilattu. Ehdimme silloin paneutua remontoitavaan kohteeseen syvällisemmin.  Silloin ehdimme rakentaa selkeän kuvan remontoitavasta kohteesta – esim. keittiöstä, kylpyhuoneesta, makuuhuoneesta, vaatekaapista tai eteisestä. Otamme mitat, huomioimme valaistuksen sekä muut ergonomiset tarpeet.

Suunnittelupalaverissa esittelemme samalla kaapistoja ja materiaaleja toiveittesi mukaan. Halusitko tummat pinnat vai vaaleaa? Rakennamme valintojesi perusteella kokonaisuuden, jonka toteutamme yksilöllisesti Sinulle. Lopuksi sovimme remontille aikataulun.

Suunnittelupalvelun sisältö:

Yhteistyökumppaneitamme:

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!